Mensen met een verstandelijke beperking hebben extra ondersteuning nodig om hun dag op een prettige en zinvolle wijze vorm te geven. Werktheater Môi zet zich met enthousiasme in om hier op inspirerende wijze invulling aan te geven.  

Onder professionele begeleiding worden er activiteiten ondernomen waarbij theater de rode draad is die overal doorheen loopt.

Mensen die niet in deze doelgroep vallen maar wel een indicatie dagbesteding hebben en graag bij werktheater Môi willen komen, kunnen altijd contact opnemen en dan bekijken we met elkaar wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Aanmelding en informatie

Ben je geïnteresseerd in dagbesteding voor jezelf, familielid of naaste? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 050-3116701 of via mail info@werktheatermoi.nl

 

Instellingen kunnen dagbesteding inkopen of werktheater Môi op projectbasis inhuren. Hierbij valt te denken aan presentaties of workshops waarbij de spelers een centrale rol vervullen als onderdeel van een open dag of werkconferentie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op bovengenoemd telefoonnummer of e-mail adres.

 

Nieuws

 

Op zoek naar dagbesteding?

Werktheater Môi heeft ruimte voor nieuwe spelers. Klik op het plaatje voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

©2015 werktheater Môi

Algemene voorwaarden